Dobry wieczór. Ja mam takie pyt. Czy są osoby, zainteresowane jakimiś statystykami w nadchodzącym sezonie (np. swoje, konkurencyjnej drużyny lub przeciwnika), czy macie moje staty. w D****? Tak wiem, ze współpraca z oszustem, to Bla Bla Bla i ze moge se policzyc staty. na moich multi, itp, ale jak ktoś jest chętny, to zapraszam do pw. Pozdrawiam i Do Siego!
Masz racje Tomicek, wówczas nie dotarło do mnie ze będzie to 10+wartość od lekarza. Sama dyskusja o energetyku była dla mnie satysfakcjonująca i pominąłem ten istotny fakt. Ale zdanie mam takie jak napisałem powyżej. Ta wartość energetyka może być dość niebezpieczna w późniejszej fazie.
Malina z całym szacunkiem, teraz mówisz ze bezsensu te 10E, a pod postem Radka który już wtedy napisał jak będzie to wyglądało (nic nie zmienił) pisałeś ze super pomysł
Bagro niby czemu rozpierduche? Moim zdaniem jest okej. Odnowa za 2E lub 6E byłaby bezsensowna po drugie Radek pisał o tym już wcześniej i jakoś nikt wtedy nie protestował wiec nie wiem o co się tu rozchodzi ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce
@"#Tomo" Tlumaczylem Faji, że to, że mieliscie malo taktyk w SPS to tylko wina Waszego rozkladu skilli była, że albo odnowa po 1 albo po 3 u Was byla i nic innego nie chodzilo. Jak ktos mial KRW nabite to mozna bylo dawac odnowe po 1,2,3,4 serii
Popieram bo te 10+ lev lekarza zrobi rozpierduche taka że będą latać n asprzetach z turbo i turbo zastrzykiem energii , a tak jak byście zrobili (2+4+6 miało by to sens w kontekście taktyki od 1 biegu aż do końca zawodów ,miało by to sens wtedy ,
przez X sezonów, taki argument nigdy nie padl w SPS, czemu tu mialoby tak byc? Pojdziesz w lekarza, bo bedziesz mial slabsze motory, pojdziesz w lekarza i tuning, to co mecz bedziesz nowy sprzet kupowal, pojdziesz w lekarz i mechanika i tunera, to bedziesz tygodniami forme robił itd itd
Wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim co się dzieje teraz w sph , czy to w ligowych czy indy lub nawet dpsj , wchodzisz do gry i kompletnie cię nie interesuje z kim jedziesz , na jakiej nawierzchni itp. tylko jaka jest lub może być pogoda , bo już wtedy wiesz jak to się może skończyć .
@Graudenz jeśli niczego nie skopałem to właśnie straciłeś możliwość pisania na SB ale będziesz mógł pisać posty (na razie chyba będą wymagały zatwierdzania)
no i Joachim, Erich i Remark07 zbanowani za multikonta, czyli mialem racje od samego poczatku i tak jak pisalem od 1 dnia tej zadymy, ze to on na multikontach siedzial. Moze jakies okolicznosci łagodzące?
Specka nie daje za dużo? Jeżeli ktos nie jest technikiem to ma przesrane w wyzszych ligach gdzie dominują normalne tory. Boost jest ogromny i co chwila sie o tym dowiaduje
natomiast odnośnie komentarzy "hipokryta", "płaczach" itp - nie zamierzam pisać głupot, jaka gra niedobra i kończyć z nią, choć nie ukrywam, że zależy mi na tym aby się rozwijała i była ciekawsza
zreszta wcześniej pisałem, że rozkład pogody powinien być statystycznie równy - ewentualnie tam gdzie w FAQ jest inf. że prawdopodobieństwo jest większe wystąpienia danej pogody większym udziałem tej pogody - niestety statystyka i prawdopodobieństwo ma to do siebie, że nic nei jest pewne i losowość jest elementem tej gry
ale ja nie płacze tylko wrzucam informacje o statystyce, która nie powinna mieć miejsca - płakaliście tyle o słońce to macie w ostatnim czasie w nadmiarze - ja sobie radzę i godze się z tym, że w takich warunkach cieżko mi powalczyć - wszędzie nie można być kozakiem