wymieniłbym tu jeszcze paru graczy ale szkoda mi klawiatury nie Asteck . Najgorzej jest głowę zawracać a potem nawet nie napisać że nie jestem zainteresowany czy wybraliśmy kogoś innego. Jak się tak załatwia sprawy postępuje
Ok, to nie wiedziałem. Myślałem, że na klubowym w ogóle nie ma literek. Czyli kontuzja zależy od ilości energii, a pozostałe literki (d, t, itp ) zależą od silnika, czy jak to jest?
a co ma klubowy do kontuzji? przeciez to nie idzie w parze i mozna miec kontuzje na klubowym, bo kontuzja nie idzie z tych % defektowych. np jezeli masz Lekarza 0 i pojedziesz klubowy agresja to w drugim biegu juz masz 1% szansy na kontuzje. Czytajcie FAQ Lekarz/Kontuzje skad one sie biorą
Oby sie nie okazalo, ze zawody SK iBK mialy sie nie odbyc. Zle sie dzieje, najpierw bledy z lisowaniem IMSJ, potem zabrane nagrody za IMKJ, teraz bledy ze SK. W mojej grupie SK gracz napisal na czacie, ze mial kontuzje na silniku klubowym, na ktorym nie powinny wpadac zadne litwrki
bez znaczenia czy miały się dobyć czy nie, odbyły się niektórzy coś wydali na sprzęt , a teraz ma być zabrana nagroda. To rozumując w ten sposób za zwody imk Polska powinny być 4 razy lepiej płatne niż inne kraje, bo jest 4 razy trudniej
Nie chodzi mi o moje literki. W jednym meczu jeden zespół znikąd ma 3 litery a drugi zerowo. Akurat mecz do jednej bramki ale czasem jest że litery mocno decydują o wyniku.