Siemanko. Ja mam pytanie kiedy będzie można odejść do nowego klubu bez straty formy? Czy jeśli już zakończyłem sezon w lidze polskiej to mogę zrobić to teraz? Czy muszę czekać na jakieś konkretne daty co do transferów po sezonie?
Utworzyłem ten temat, ponieważ od jakiegoś czasu widzę realny problem w związku z ilością literek w grze. A dzisiejszy mecz Husarii z Metanolem przelał już czarę goryczy.
[attachment=71]
W całym meczu 7 literek. To jest paranoja. Nie wiem co zrobiliście z tą grą, ale w speedwaystar nie było tylu takich sytuacji. Nie przypominam sobie, aby wpadały z taką częstotliwością. Naprawdę poprawcie to w jakiś sposób, bo odechciewa się gry i widzę różne komentarze na czatach meczowych, gdzie ludzie po prostu chcą zrezygnować już po tym sezonie, bo to naprawdę bardzo zniechęca.
A my zapraszamy do dyskusji. Jak Wam się podobał format losowania? Jak oceniacie rozkład grup? Jakie są szanse poszczególnych drużyn? Kto wygra? Kto zawiedzie? Kto będzie czarnym koniem? Tyle pytań, a ile odpowiedzi?
Drużyna Motor Londyn poszukuje aktywnego gracza. Obecnie będziemy walczyć w barażach o awans do Premiership. Zgłoszenia proszę kierować do kapitana drużyny.
Liga 1 gr.2
Po wykonaniu awansów i spadków, błędnie pokazuje statystyki indywidualne w lidze. Automatycznie dodaje nowych zawodników z klubów awansujących/spadających i efekt jest taki, że wygląda jakby Ci nowi zawodnicy jechali cały sezon w danej lidze a tak nie było.
Napisane przez: Tomicek - 14-01-2021, 13:01 - Forum: Propozycje
- Brak odpowiedzi
Dałoby radę, żeby po najechaniu kursorem na puchar np. za ligę szwedzką wyświetlała się również informacja z jaką drużyną zdobyliśmy ten pucharek? Dodałbym również tak jak miało to miejsce w SpeedwayStar informacje o sezonie ale to już do wszystkich trofeów.
Przykład: