po raz kolejny zdarza mi sie sytacja ze jade na zawodnika normlanie bez jakis motorow 22.80 i w 1 seri majac zebatke i oponke pokonuje rywala..
nagle nic nie kombinuje ciagle jade tak samo zmienia sie pogoda
wiec wybieram dobra zebatke jade na prawidlowej sciezce kupuje opony i osoba ktora na poczatku zawodow przywozila 0
nagle z dupy mnie obwozi mimo ze ja kupuje oponki i malo tego mam dobra sciezke i mam dobre zebtaki
.
przestancie mi pisac ze ma lepsza forme po obozie
jakby mial lepsza forme po obozie nie przegral by po 1 seri
czy ma slonce nawalone 5 skili wiecej
szok i wstyd przegrywac z takim graczem przez wasze problemy w grze
to co sie dzieje tutaj to jest smieszne a
administracja zanim cos sprawdzi co sie stalo to juz ma jakies wytlumaczenie
osoby online maja wieksze szanse na zdobywanie pt niz te osoby ktorych nie ma tak amdini pisali
i wszytko rozumiem jezeli koles by trafil w sciezke i nie zmienila sie pogoda ..
ale tak niestety nie jest
to juz jest przesada
zenada i wstyd
glupia gra
Napisane przez: Kapusta - 26-05-2021, 13:35 - Forum: 2 Liga
- Brak odpowiedzi
szukamy 2 graczy do ligi szwedzkiej na 2 lige ...
byle jaki skil byle jaka specializacja tylko zeby przywozic wiecej punktow niz boty
1 mecz w plecy 42-47
pilne . zglaszane sie do mnie lub do karabixa
pozdro misiaczki
Kiedy będzie ustalenie nowego terminarzu bo z informacji podanych w grze wynikało dziś o 12 niektórzy gracze czekali i doczekać się nie mogą. Proszę podać konkretną datę i godzinę kiedy będzie nowy terminarz dla poszczególnych lig
Tak sobie myślałem co można by było zrobić, by gra była bardziej elastyczna. Teraz jeździmy tylko turnieje przydzielone z automatu, nie mamy wpływu ani na obsadę, ani na chociażby tor. I wpadłem na pomysł, by zrobić czteroosobowe turnieje indywidualne, które można by było organizować co pięć minut. Organizator mógłby stworzyć takowy turniej na każdym torze, który jest jego domowym w dowolnej lidze. Pogoda byłaby losowa, stała na czas całego turnieju, trwającego sześć biegów. W tym czasie każdy z czterech zawodników odjechałby pięć wyścigów. Mam wątpliwości czy sprzęt możliwy do użycia powinien być tym z garażu, czy pozwolić zawodnikowi jechać na dowolnym sprzęcie, bez zużycia.
Sam udział byłby dla chętnych, bez benefitów, po prostu dla funu Co o tym myślicie?
Grałem kiedyś w podobna grę ale o tematyce piłkarskiej. Tam również zespoły były gradowanie w ligach, z tym, że składy grup poszczególnych lig nie były stałe. Przed każdym sezonem było losowanie.
Co myslicie o takim rozwiązaniu? Lepszy stały skład grup ligowych, czy losowany co sezon? Może losowany ale z rozstawionymi spadkowiczami i beniaminkami?