Witam , czy ktoś inny oprócz mnie ma odczucia że pogoda się nie zmienia ??a jak już tak sporadycznie ? Pytam czy inne zespoły też tak mają bo po naszych odczuciach coś nie jest tak jak przedtem , albo zbieg okoliczności losowych
Jak w temacie - z poziomu jednego turnieju, np. https://www.speedwayhero.com/live3-13731
nie da się przejść do innych - okienko w którym powinny pokazać się pozostałe turnieje nie pokazuje niczego.
Piszę w błędach bo tak to wygląda ponownie . Koleś Willow ,tak znowu on robi 13 pkt będąc nieobecny i wygrywa turniej .pogoda się zmieniła , niewiadomo jak ścieżka. Czy myślicie że my aktywni doswiadczeni gracze jesteśmy tak słabi będąc na meczu mamy mniej pkt niż on nieobecny . Przecież to paranoja , czy ktoś kiedyś sprawdzał tego Vampirka , czy jest obecny na meczach ligowych . Jak to możliwe że znowu się to dzieje ??? A nie piszcie czerwoni że firma,ścieżka a trafił że skilama , nieobecny koleś 13 pkt
Witam prosze sprawdzic moje dodatki po obozie nie zgadza mi sie jedena umiejetnosc mam +1 a powinno byc +2 przy wybranym obozie przez zemnie dzieki za szybka reakcje bo przez to zle ustalilem wybor umiejetnosci tez przez ta pomylke z obozu bo zobaczylem to po zatwierdzeniu i wybraniu chcialbym poprawic to jak najszybcie bo juz od poniedzialku zaczynaja sie mecze dzieki pozdro
Piotr36 (ID gracza: 114, SpS ID: 9931)
z wzgledu na mase pousuwanych kont czy mozna szybko te konta pousuwac jeszcze przed imk i imkj
duzo osob tez ma rekordy toru a kazdy wie ze teraz po zmianie nie wiadomo jak to bedzie wygladac z silnikiem
mniejmy nadzieje ze nie bedzie to gracz usuniety z rekordem toru przez caly sezon w ekstralidze
Zgodnie z informacją zamieszczoną w grze z dnia 22 sierpnia godz 20:35:39 o nazwie Zmiany od sezonu 4, pkt 3 Od czwartku 9.09 do niedzieli 12.09 będzie można dokonać ponownego rozkładu umiejętności. Pomijam fakt, że jest tam literówka rozkłądu, bardziej zależy mi jak ponownie można rozłożyć skilla bo na ten moment nie ma takiej możliwości 4.
Dobra mała aktualizacja znalazłem ;P
Wchodzimy w zakładkę GRACZ później w USTAWIENIA KONTA (ostatnia pozycja z listy) i mamy możliwość ponownego wyboru skilla