Porównanie pojedynków a obozy treningowe - Wersja do druku +- SpeedwayHero - forum (https://speedwayhero.com/forum) +-- Dział: Forum Główne (https://speedwayhero.com/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum (https://speedwayhero.com/forum/forumdisplay.php?fid=53) +--- Wątek: Porównanie pojedynków a obozy treningowe (/showthread.php?tid=319) Strony:
1
2
|
Porównanie pojedynków a obozy treningowe - pawe78 - 07-02-2021 ID gracza: 110 Wchodząc w porównanie pojedynków w kolumnie "Umiejętności" nie ma odjętych wartości z obozu (dodatnie są uwzględnione). Jest to tylko "błąd wyświetlania" ? RE: Porównanie pojedynków a obozy treningowe - Radek - 08-02-2021 Dzięki za zgłoszenie. Do obliczenia biegu wartości są pobierane prawidłowo, musimy poprawić tylko porównywarkę. RE: Porównanie pojedynków a obozy treningowe - GM_Kabat - 12-02-2021 To był wyłącznie błąd wyświetlania. Dziś poprawiony. Dodatki "ujemne" też są obecnie ujmowane w tabelce. Sprawdźcie czy jest OK. RE: Porównanie pojedynków a obozy treningowe - betard - 12-02-2021 Ujemne sa widoczne, ale na przykład ta umiejetnosc gdzie nie było dodatków obozywch, tygodniowych czy sprzetowych wyswietla sie z dodatkowym zerem, czyli np. miałem K 15 to w porownaniu pojedynkow wyswietla sie to jako bym mial 150 RE: Porównanie pojedynków a obozy treningowe - pawe78 - 13-02-2021 Ok działa Przy okazji jak sprawdzałem to widzę kolejny błąd W dzisiejszych zawodach GP w 18 biegu uzyskałem czas 66,0796 a Bobo 66,0823. W porównywarce czasy zaokrąglone do 66,08 i mam zaliczona porażkę RE: Porównanie pojedynków a obozy treningowe - GM_Kuba - 13-02-2021 @pawe78 - zwiększyłem zaokrąglenie do 4 msc po przecinku, daj znać czy to rozwiązuje problem RE: Porównanie pojedynków a obozy treningowe - pawe78 - 13-02-2021 W opisanym przypadku tak RE: Porównanie pojedynków a obozy treningowe - GM_Kabat - 13-02-2021 (12-02-2021, 20:04)betard napisał(a): Ujemne sa widoczne, ale na przykład ta umiejetnosc gdzie nie było dodatków obozywch, tygodniowych czy sprzetowych wyswietla sie z dodatkowym zerem, czyli np. miałem K 15 to w porownaniu pojedynkow wyswietla sie to jako bym mial 150 Faktycznie. Zastanawiałem się jak mogłem przegrać z kimś mając skille po 20, ale właśnie mi uświadomiłeś, że one tylko 2 wynosiły. RE: Porównanie pojedynków a obozy treningowe - GM_Kabat - 13-02-2021 (13-02-2021, 11:01)GM_Kuba napisał(a): @pawe78 - zwiększyłem zaokrąglenie do 4 msc po przecinku, daj znać czy to rozwiązuje problem Czasy w zawodach mamy chyba do 6 miejsc i w skrajnych sytuacjach może to mieć znaczenie. Może warto do 6 tutaj jednak też zwiększyć? RE: Porównanie pojedynków a obozy treningowe - bunge - 16-02-2021 (12-02-2021, 20:04)betard napisał(a): Ujemne sa widoczne, ale na przykład ta umiejetnosc gdzie nie było dodatków obozywch, tygodniowych czy sprzetowych wyswietla sie z dodatkowym zerem, czyli np. miałem K 15 to w porownaniu pojedynkow wyswietla sie to jako bym mial 150 Problem nadal wsytępuje skile 150, 40 Czy to ma wpływ na wyniki czy tylko błąd wyświetlania ? |