17-12-2020, 19:32 -
Przez ostatnie kilkanaście dni z kilkoma pewnymi graczami skupiliśmy się na obserwacji dwóch kont (wymienione poniżej). Nie wiemy jak nazywa się ten gracz, więc posłużę się nazwą „Pan X”
ar2d2 (ID gracza: 335, SpS ID: 12941)
artion (ID gracza: 65, SpS ID: 6157)
Wszystko zaczęło się od tego, że nick „artion” kojarzony był z grą już w SpS.
Po samym starcie gry dodał post na forum w dziale „Konta rodzinne” w sprawie drugiego konta „ar2d2”. Uwzględnił w nim, iż rzekomo jest to jego syn.
[attachment=49] SKRIN
Pan X z konta „ar2d2” pisał na czacie klubowym w byłej drużynie, że to konto jest przejęte po jakimś znajomym. Nie posiadam teraz źródła, ponieważ w tamtej drużynie pojawiło się tyle wiadomości na czacie, aż jego wiadomości zniknęły.
(Nie ma możliwości przewinięcia na sam początek).
Jedynie admini mogą sprawdzić to w „systemie”.
Pierwsze pytanie jakie się nasuwa -
Dlaczego na samym początku gry ktoś przejmuje po kimś konto? Przecież skille z SpS nie zostały przeniesione, więc nie ma z tego powodu żadnego handi. Była możliwość założenia przecież nowego konta z własną, nową nazwą
Po drugie. Logowania do gry na tych dwóch kontach są zawsze w podobnej rozbieżności czasowej.
Po trzecie. Uważamy, że Pan X rozpoczął sobie przygodę z SH na dwóch kontach, aby w razie czego porzucić to gorsze, gdzie rozłożył źle skille. Dziwną sprawą jest to, iż gdy w Ekstralidze PL, a dokładnie w plusikach pojawiło się wolne miejsce od razu tam wskoczył. Miał dostęp do czatu drużynowego mógł wyciągnąć z niego jakieś wnioski, jak gracze w czołówce jadą taktycznie i na jakich silnikach. W Angielskiej oraz Szwedzkiej również.
Aż nagle 4 grudnia Pan X z konta „ar2d2” opuszcza wszystkie swoje drużyny bez słowa.
Co ciekawe nie porzucił gry, ponieważ po dziś dzień się tam loguje, startuje w zawodach indywidualnych, gdzie również udziela się na czatach zawodów
Napisałem do Pana X, że pojawi się wątek o nim na forum na co odpisał:
„Pocałuj mnie w dupę ...
zadbaj o swoje życie ..
a jeśli nie masz co robić to podrab sie po jajach.
Moje konto powinno cie gówno interesować.
Pisz sobie co chcesz ja mam wyjebane na forum i na administracja czlowieku
Nie widzisz ze nie gram od 3 tygodni?
Spierdlalaj”
oraz po chwili dopisał:
„Jesteś tajniakiem czy co?
pierdol się głuptasie i mówię ci pisz co chcesz, gówno mnie to interesuje i wyjebane mam kurwa co tam piszesz.
a administratorzy jak zaczyną mnie szanować, zacznę ich szanować. naura”
[attachment=47] SKRIN
[attachment=48] SKRIN
PS. Bardzo proszę sprawdzić te konta jak najszybciej
PS2. Przepraszam za jakieś literówki jeżeli się pojawiły czy brak interpunkcji w którymś momencie, jednakże pisałem ten wątek na telefonie i bardzo ciężko edytować tak obszerną treść, ponieważ jeden klik i zniknąć może wszystko. Pozdrawiam
ar2d2 (ID gracza: 335, SpS ID: 12941)
artion (ID gracza: 65, SpS ID: 6157)
Wszystko zaczęło się od tego, że nick „artion” kojarzony był z grą już w SpS.
Po samym starcie gry dodał post na forum w dziale „Konta rodzinne” w sprawie drugiego konta „ar2d2”. Uwzględnił w nim, iż rzekomo jest to jego syn.
[attachment=49] SKRIN
Pan X z konta „ar2d2” pisał na czacie klubowym w byłej drużynie, że to konto jest przejęte po jakimś znajomym. Nie posiadam teraz źródła, ponieważ w tamtej drużynie pojawiło się tyle wiadomości na czacie, aż jego wiadomości zniknęły.
(Nie ma możliwości przewinięcia na sam początek).
Jedynie admini mogą sprawdzić to w „systemie”.
Pierwsze pytanie jakie się nasuwa -
Dlaczego na samym początku gry ktoś przejmuje po kimś konto? Przecież skille z SpS nie zostały przeniesione, więc nie ma z tego powodu żadnego handi. Była możliwość założenia przecież nowego konta z własną, nową nazwą
Po drugie. Logowania do gry na tych dwóch kontach są zawsze w podobnej rozbieżności czasowej.
Po trzecie. Uważamy, że Pan X rozpoczął sobie przygodę z SH na dwóch kontach, aby w razie czego porzucić to gorsze, gdzie rozłożył źle skille. Dziwną sprawą jest to, iż gdy w Ekstralidze PL, a dokładnie w plusikach pojawiło się wolne miejsce od razu tam wskoczył. Miał dostęp do czatu drużynowego mógł wyciągnąć z niego jakieś wnioski, jak gracze w czołówce jadą taktycznie i na jakich silnikach. W Angielskiej oraz Szwedzkiej również.
Aż nagle 4 grudnia Pan X z konta „ar2d2” opuszcza wszystkie swoje drużyny bez słowa.
Co ciekawe nie porzucił gry, ponieważ po dziś dzień się tam loguje, startuje w zawodach indywidualnych, gdzie również udziela się na czatach zawodów
Napisałem do Pana X, że pojawi się wątek o nim na forum na co odpisał:
„Pocałuj mnie w dupę ...
zadbaj o swoje życie ..
a jeśli nie masz co robić to podrab sie po jajach.
Moje konto powinno cie gówno interesować.
Pisz sobie co chcesz ja mam wyjebane na forum i na administracja czlowieku
Nie widzisz ze nie gram od 3 tygodni?
Spierdlalaj”
oraz po chwili dopisał:
„Jesteś tajniakiem czy co?
pierdol się głuptasie i mówię ci pisz co chcesz, gówno mnie to interesuje i wyjebane mam kurwa co tam piszesz.
a administratorzy jak zaczyną mnie szanować, zacznę ich szanować. naura”
[attachment=47] SKRIN
[attachment=48] SKRIN
PS. Bardzo proszę sprawdzić te konta jak najszybciej
PS2. Przepraszam za jakieś literówki jeżeli się pojawiły czy brak interpunkcji w którymś momencie, jednakże pisałem ten wątek na telefonie i bardzo ciężko edytować tak obszerną treść, ponieważ jeden klik i zniknąć może wszystko. Pozdrawiam
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2020, 19:34 przez monti.