05-12-2020, 23:57 -
moze nie obraziles ale mowisz ze sie osmiesza...
on sie wlasnie nie osmiesza osmiesza sie ten dziwny regulamin .. ktory mi tak samo nie pasuje
a ty sie ciesz ze masz klub w ktorym wszyscy nadal jezdzicie i ze gracie dalej razem
ale nie miej pretensji do ludzi co wchodza tu z 1 postem i maja pretensje to chyba normalne ze ktos ma pretensje jak daje z siebie wszytko druzyna robi co moze zeby awansowac i nagle co nagle nic nie moze zrobic przez jakiegos imbecila ktory wychodzi z druzyny albo poprostu chce zakonczyc gre...
nikogo nie zmusisz by zakonczyl gre jak sie sezon zacznie ..
jak sie rozwodzisz z kobieta to tez jej mowisz poczekaj jeszcze 2 miesace.
czy spie.....
pozatym nikogo to nie interesuje kto co i kto ma jakie zycie ..
mnie interesuje druzyna
jakim prawem nie mam opcji zeby zaprosic nikogo do klubu ..
jak chcesz ukarac gracza za to ze odchodzi to go ukaraj w inny sposob - 50 formy - 20 tysiecy a nie zeby kapitan druzyny patrzyl na inne kluby jak objezdzaja twojego bota w druzynie.. bo ty nic nie mozesz zrobic ..
on sie wlasnie nie osmiesza osmiesza sie ten dziwny regulamin .. ktory mi tak samo nie pasuje
a ty sie ciesz ze masz klub w ktorym wszyscy nadal jezdzicie i ze gracie dalej razem
ale nie miej pretensji do ludzi co wchodza tu z 1 postem i maja pretensje to chyba normalne ze ktos ma pretensje jak daje z siebie wszytko druzyna robi co moze zeby awansowac i nagle co nagle nic nie moze zrobic przez jakiegos imbecila ktory wychodzi z druzyny albo poprostu chce zakonczyc gre...
nikogo nie zmusisz by zakonczyl gre jak sie sezon zacznie ..
jak sie rozwodzisz z kobieta to tez jej mowisz poczekaj jeszcze 2 miesace.
czy spie.....
pozatym nikogo to nie interesuje kto co i kto ma jakie zycie ..
mnie interesuje druzyna
jakim prawem nie mam opcji zeby zaprosic nikogo do klubu ..
jak chcesz ukarac gracza za to ze odchodzi to go ukaraj w inny sposob - 50 formy - 20 tysiecy a nie zeby kapitan druzyny patrzyl na inne kluby jak objezdzaja twojego bota w druzynie.. bo ty nic nie mozesz zrobic ..
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2020, 00:01 przez Kapusta.