06-12-2020, 17:06 -
(06-12-2020, 16:22)monti napisał(a):(06-12-2020, 16:03)Kapusta napisał(a): przeciez on ma prawo byc zly to nie jego wina ze ma 2 botow w druzynie i nic nie moze zrobic ...Bardzo ładnie napisałeś
On ma tylko prawo być zły, a nie zrzucać winę na twórców gry, bo odeszło mu dwóch graczy z drużyny.
Ja nie jestem zły, bo powodem odejścia zawodników jest:
Cytat: dzięki pany za wspólną grę ale kończę bo wkurza mnie te tokeny że trzeba je klikać i wykupywać i straciłem chęci do gry pozdrawiam
Faktycznie, moja wina, że goście odeszli. Ewentualnie atmosfery w zespole
Cytat:2. Zrezygnowalem z gry wczesniej bo nie moglem zrobic nowego konta. Bo zrobilem konto tydzien przed zakonczeniem sezonu i stracilem wszytkie turnieje.....i odeszlem z gry. Teraz pomylilo mi sie zamiast wlaczyc trening to ja skrocilem trening i sobie obnizylem..wiec pierdole administracja jezeli oni nie umieja mi pomoc to ja uciekam stad.
(06-12-2020, 15:55)monti napisał(a): Podkreśl - chętnie się doedukuje od osoby używającej "xD" haha
Na początek: doedukuję nie doedukuje, bo kuje to kowal podkowy. Dlatego polecam słownik ortograficzny, zanim na dobre oślepisz nas swoją głupotą. Później możemy rozmawiać.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2020, 17:14 przez Cobra.