07-12-2020, 19:38 -
A tak wogole to ile bylo takich przypadkow ze ludzie opuszczaja klub zeby komus uratowac dupe w barazach?
Bo ja od kiedy gram to jeszcze sie nie spotkalem z taka rzecza a ze gracze koncze gre to chyba normalne .
Moja tez ktoregos dnia dojdzie konca..
Wsumie bardziej cala gra sie sypnie niz ja odejde jajaj
Ale czy to tylko chodzi o baraze ???
A atmosfera druzyny ?
Jezeli kapitan mnie deneruje albo ktos z druzyny to ja nie moge odejsc z klubu bo juz nigdzie nie dojde?
Wole miec forme 0 i zaplacic 50 tys niz sluchac kto ma mi cos do powiedzenia czy tam obraza i sie meczyc polowe sesonu ..
Mi sie wydaje ze to tylko sa takie problemy bo jest nowy sezon nie mam nic do regulaminu ale jakby to byl sezon 3 a nie seson 1 wogole bysmy o tym nie rozmawiali .
Bo ja od kiedy gram to jeszcze sie nie spotkalem z taka rzecza a ze gracze koncze gre to chyba normalne .
Moja tez ktoregos dnia dojdzie konca..
Wsumie bardziej cala gra sie sypnie niz ja odejde jajaj
Ale czy to tylko chodzi o baraze ???
A atmosfera druzyny ?
Jezeli kapitan mnie deneruje albo ktos z druzyny to ja nie moge odejsc z klubu bo juz nigdzie nie dojde?
Wole miec forme 0 i zaplacic 50 tys niz sluchac kto ma mi cos do powiedzenia czy tam obraza i sie meczyc polowe sesonu ..
Mi sie wydaje ze to tylko sa takie problemy bo jest nowy sezon nie mam nic do regulaminu ale jakby to byl sezon 3 a nie seson 1 wogole bysmy o tym nie rozmawiali .
Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2020, 19:47 przez Kapusta.