18-12-2020, 21:37 -
Dobry wieczór. Przeczytałem chyba wszystkie zarzuty dot. mnie i postaram się wyjaśnić, jak to wygląda z mojego punktu widzenia, bo Administratorzy nie garną się, żeby wyjaśnić sprawę.. EdmundD, to mój syn, o czym pisałem kilku osobom w grze (Malina wkleiłeś wycinek mojej rozmowy z bunge na messengerze, w tekscie, że znam hasło do konta Edmunda chodziło mi o to, że kontroluje co mój syn robi, gdzie się loguje, itp. np. wszystko co ogląda na Youtube, przychodzi mi na maila, niestety ale takie czasy) . Nie ingerowałem w jego konto, prowadził je samodzielnie, ale pomagaliśmy sobie w niektórych zawodach, tak jak ja pomagałem innym zawodnikom w zawodach ustawiając pasyw albo agresyw (tutaj może kilku graczy to potwierdzi, jeśli to przeczytają). Ktoś napisał, że Edmund Dantes łączy się w całość, więc dobrze to rozkminił, „Hrabia MC”, to moja ulubiona książka, mój syn ma na imię Edmund (kilka osób może uważać, że go tym imieniem skrzywdziłem, ale on nie ma z tym problemu). Konto usunąłem, tylko z tego powodu, że Administracja niezareagowała na moje zgłoszenie dot. obraźliwych treści pod moim adresem. Na koniec dodam, że przejrzałem messengera od syna i widzę, że te osoby, które tutaj krzyczą „łapać złodzieja” też mają wiele na sumieniu. Niektórzy z nich przejeli konta po starszym bracie w SpSie, mieli też multikonta w SpSie i dogadywali się w SH w IMK jaką taktykę wybrać na przeciwnika, kiedy jeden z nich nie miał już szans być w pierwszej trójce (jeśli Admini będą zainteresowani, to służę screenami). Jeśli chcecie zbanować konto Edmunda, to nikt płakał nie będzie, dzisiejsza młodzież woli Fortnite i CS’a. Pozdrawiam i zyczę zdrowych i Wesołych świąt.