08-04-2021, 20:56 -
Wiesz co zresztą szkoda czasu na pisanie tych bzdur ta gra i tak jest monotonna ci co wygrywali w sps tak samo tu żądzą .i Ta gra jest stworzona dla nich i pod nich są zmieniane przepisy słabsi w tej grze nie mają szans choćby nie wiem co robili ja praktycznie jestem od początku codzienne treningi robię i co gość w turnieju idiwidualnym nie jest aktywny pogoda się zmienia ścieżka się prawdopodobnie zmienia a on przywozi same 3 gdzie tu logika jak się pytam graczy o co tu chodzi to sami nie potrafią odpowiedzięć jak to się dzieje .I tyle w tym temacie.To samo z botami w idiwidualnych turniejach walczysz o punkty jedni mają w 5 biegach po 1 bocie i muszą walczyć z 2 zawodnikami, a niektórzy mają w biegu 3 boty i bez wysiłku przywozi sobie 3 i gdzie tu logika ta gra polega na losowaniu jak w toto lotka hi hi.Tak że niech sobie zmieniają jak chcą przepisy ta gra i tak się nie zmieni dla niektórych.
Jeżeli chodzi o monotonność w tej grze to chodzi mi o turnieje indiwidualne bo w meczach ligowych to jeszcze coś się czasami dzieje hi hi
Jeżeli chodzi o monotonność w tej grze to chodzi mi o turnieje indiwidualne bo w meczach ligowych to jeszcze coś się czasami dzieje hi hi
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2021, 21:06 przez bob33.