28-05-2021, 13:52 -
Żeby było jasne, ja nie jestem przeciwnikiem zmian. Jeśli mają one w jakiś sposób poprawić grę to tym bardziej. Tyle tylko że nie podoba mi się sposób ich wprowadzania. Wypadałoby uszanować graczy którzy już są w grze informując o mających nastąpić zmianach żebyśmy mogli się do nich również przygotować. Bo tak jak opisujesz że nagle przegram z kimś z kim do tej pory wygrywałem bo ma lepsze skille na daną nawierzchnię i pogodę, nie jest dla mnie problemem. Ale jak przegrywam z kims kto wczoraj zaczął a co gorsze nie ma go na zawodach, to już jest wk... o przepraszam irytujące. Poprawiam, żebyście mi znów nie wstawili bana po 2 miesiącach w dodatku w połowie dpś, co było iście idiotyczne, jakby nie można było poczekać 2 dni.
To taka prywata, ale też pokazuje trochę Wasze oderwanie od rzeczywistości. Bez obrazy
To tylko gra, ale każdy z nas poświęca swój czas, jakieś pieniądze, więc należałoby trochę pomysleć i o tym. Nikt nie ma patentu na nieomylność, więc i Wy możecie się mylić.
Jeśłi coś chcecie rzeczywiście poprawić, to weźcie się za jakieś poważne handi dla tych którzy są online na zawodach
To taka prywata, ale też pokazuje trochę Wasze oderwanie od rzeczywistości. Bez obrazy

To tylko gra, ale każdy z nas poświęca swój czas, jakieś pieniądze, więc należałoby trochę pomysleć i o tym. Nikt nie ma patentu na nieomylność, więc i Wy możecie się mylić.
Jeśłi coś chcecie rzeczywiście poprawić, to weźcie się za jakieś poważne handi dla tych którzy są online na zawodach