29-05-2021, 11:26 -
Nie zastanawia cały czas jedno. Skoro potrzeba 3-4 sezonów aby dogonić czołówkę z ilością skilli. Tak chodziły informacje od adminów to jakim cudem inni nie dogonią tzw. czołówki ?
Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. Chyba że jest coś o czym nas nie informujecie i jest tajemny skill widmo
Co do zmian to już wcześniej informowałem tam jest beton
liczyłem że jak dojdzie kabat i Radek to coś się zmieni i będą konsultacje, rozmowy z aktywnymi co zrobić by gra była bardziej konkurencyjna lub grywalna a tu taki zonk. Wstyd.
Ps. Małym promykiem nadzieję było pytanie co do opon czy powinny być w sklepie o sile +4. Niestety to był tylko wypadek przy pracy.
Trochę współczuję adminom bo co teraz zrobić:
Trzymać się dewizy wiemy lepiej od Was i zgodnie z zasadą bierzcie co dajemy a jak wam nie pasuje to ...
Czy opcja nr dwa, przyznać się do błędu, braku konsultacji z gronem osób grających. Cofnąć lub mocno ograniczyć zmiany i rozłożyć je na 2-3 sezony.
W opcji nr dwa mimo wszystko wyjdziecie z twarzą, podrapaną ale z twarzą.
Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. Chyba że jest coś o czym nas nie informujecie i jest tajemny skill widmo

Co do zmian to już wcześniej informowałem tam jest beton

Ps. Małym promykiem nadzieję było pytanie co do opon czy powinny być w sklepie o sile +4. Niestety to był tylko wypadek przy pracy.
Trochę współczuję adminom bo co teraz zrobić:
Trzymać się dewizy wiemy lepiej od Was i zgodnie z zasadą bierzcie co dajemy a jak wam nie pasuje to ...
Czy opcja nr dwa, przyznać się do błędu, braku konsultacji z gronem osób grających. Cofnąć lub mocno ograniczyć zmiany i rozłożyć je na 2-3 sezony.
W opcji nr dwa mimo wszystko wyjdziecie z twarzą, podrapaną ale z twarzą.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2021, 11:30 przez pj007.