02-06-2021, 11:30 -
(02-06-2021, 11:15)GM_Kabat napisał(a): Porównując czasy- TAK, jedziesz słabiej, bo znaczenie torowych było zbyt duże i zostało obniżone. Mam wrażenie, że cały czas nie dociera do Was, że "torowcy" wygrywali, bo byli "torowcami", a niekonicznie dlatego, że byli najlepsi. Czy poszli w torowe celowo, bo sobie potrafili coś przeliczyć, czy poszli przypadkowo i trafili nie ma znaczenia, oni po prostu poszli w "lepszym" kierunku, a lepszych kierunków nie miało być! Jeszcze raz zwracam uwagę, że "torowa trójca" poniekąd odgrywała tutaj podobną rolę jak niesławny TS w SpS'ie. Tylko tam wszyscy krzyczeli "za duże znaczenie TS'a! obniżcie to!", a tutaj jakoś nikomu z tamtych krzykaczy zbyt duże znaczenie torowych nie przeszkadzało... czyżby dlatego, że tym razem to oni szybko poszli w lepszą stronę i to oni rozdawali karty?
I odniosę się jeszcze tylko do sławnego Willow'a, bo od 2 sezonów widzę, że jego nieobecność i zdobywane punkty męczą rywali. Teraz Waszym zdaniem przegrywacie z offline'm bo jedzie pogoda, a "on na pewno jest pogodowcem", tak? To wytłumaczcie dlaczego w poprzednim sezonie też przegrywaliście skoro wówczas pogoda nie jechała a on na pewno tak szybko kierunku nie przestawił? Sprawdziłem ostatnie zawody. Fakt, zajął 2 miejsce, ale średni czas dopiero na 7 miejscu, a w poszczególnych seriach jeśli dobrze liczę miał kolejno 5, 7, 6, 7 i wreszcie 9 czas serii... Nie potraficie wygrać z zawodnikiem jadącym tak naprawdę przeciętnie i macie pretensje do silnika gry??? A może, skoro już dostaliście kasę na starcie sezonu, pora przestać korzystać z klubowych opon i klubowych złomów 22,4?
Do was tez nie dociera, ze teraz jedzie pogoda zamiast nawierzchniowych

Odpowiedz na pytanie jak mogę nadrobić straty w x pogodzie? Nawet jak pojadę np 22,8A w pierwszym biegu nie jestem wstanie zrobić punktów. Testowaliscie grę z rok i nikt nie zauważył z 4 adminów, ze nawierzchnia jedzie jak niby TS i karacie graczy którzy wbijali te skille. Takie zmiany robi się stopniowo a nie od razu wywraca grę do góry nogami. Teraz taktyki w tej grze nie ma żadnej, czysty totolotek. Zreszta niektórzy już nie wytrzymują i odchodzą, ciekawe ilu graczy odejdzie po sezonie a ilu przybędzie

PS: Willow wczesniej jechał w 1 serii tylko a teraz nawet po zmianie pogody na złych zebatkach robi punkty

Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2021, 11:31 przez Tomicek.
LIGA POLSKA
1' - 11' - Filet z Mintaja - 1323pkt - 1,718
1' - 11' - Filet z Mintaja - 1323pkt - 1,718