14-06-2021, 17:12 -
(14-06-2021, 12:41)Amund napisał(a):(14-06-2021, 08:10)GM_Kabat napisał(a): @BAGROMAX - no właśnie nie... stąd cały problem, mogłeś mieć wysokie pogodowe, mogłeś mieć rozłożone po równo, a i tak g... jechałeś w porównaniu z torowcami 3x14. Uwidaczniało się to coraz bardziej i widać było jak wszyscy idą w jedynym słusznym kierunku. Zmiany musiały zajść i zaszły.
Moja wypowiedź przed ostatnią kolejką w PL:
Jak się nie zachmurzy, to spodziewam się wygranej, jak będą chmury, to będzie ciężko.
Na słońcu - 23:13
Na chmurach: 19:35
Ja od Astecka szprycy nawet nie powąchałem, chociaż na chmurę nie mam licho. W zeszłym sezonie nie miałem 3x14, ale w każdych warunkach dałem radę jechać, raz lepiej raz gorzej, ale się dało. Odwracając, kto ma teraz 3x14 w pogodzie "to i tak g..." z nim ujadę. I to jest wg was ok? To już nie jest strategia wygrywająca? Więc wsadź sobie swój kalkulator w ... Kabat, bo zepsuliście tę grę.
@Amund
Ale co? Mam zmienić specjalizację, czy nie trenować, żeby na normalnej w chmurach przegrywać?
W tamtym sezonie przegraliśmy z Wami do 33 i do 34 i nie płakaliśmy że nie było chmur.
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Gdybyśmy trafiali z pogodą w tamtym sezonie, to większe baty byś dostał.
Nie chce mi się już szukać linków, wejdź na nasz mecz, tam wrzuciłem link z 1 kolejki poprzedniego sezonu u złotych medalistów, nawierzchnia i pogoda ta sama co wczoraj u Was.
Wychodzi na to że zmiany nastąpiły już przed drugim sezonem

Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2021, 17:13 przez Asteck666.