Zaloguj się bądź zarejestruj
Błąd meczu WYCIĘTA SZPRYCHA vs Zdziwieni Kostrzyn
Started by GM_Kabat

Rate this topic
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

35 posts in this topic
Forg1v
Doświadczony Junior
**

2
69 posts 8 threads Dołączył: Oct 2020
08-08-2023, 19:02 -
Ad 5/6
Nie wiem czy tylko u mnie jest taki problem, ale wydaje mi się, że mój silnik (id sprzętu = 144609) nie został przywrócony do stanu faktycznego sprzed meczu. Mianowicie w niedzielę pojechałem na nim 2 biegi, po feralnym meczu wykonałem naprawę oraz w poniedziałek kolejną naprawę, po czym pojechałem nim jeden bieg w IMK. Patrząc na stan na dzisiaj tego silnika mam wrażenie, że nie było tutaj żadnej akcji administracji w związku z tym meczem. Rozumiem, że przez moją ingerencję z naprawami nie da się jednoznacznie określić stanu tego silnika, ale IMK wymagało tych napraw. W końcowym rozrachunku straciłem tutaj choćby 1W oraz 0,04 z tego silnika. Czy można sprawdzić tę sytuację?

Ad 10
Z poziomu widoku odkupienia tokenów nadal mam możliwość wyboru odkupienia tokenów za ten feralny mecz (można uruchomić procedurę wykupu tych tokenów), więc tutaj chyba jeszcze nie jest wszystko okej w tym temacie.

Ad 11
Jak wspominałem wyżej przez zawody straciłem na silniku 0,04 mocy i wobec tego musiałem dokonać dwóch dodatkowych napraw (niedziela, poniedziałek). Na widoku finansów nie widzę zwrotu gotówki za te operacje (niedzielna naprawa, poniedziałkowa naprawa), jest jedynie zabranie kasy za błędnie naliczoną punktówkę.

Do zrobienia:
- zablokowanie możliwości zmiany składów przez kapitanów

Inne uwagi:
- nawierzchnia i pogoda startowa w mojej opinii dobrze by było jakby była taka jak na początku meczu (grząska/chmura), co do drugiej części meczu uważam, że pogoda powinna być losowa
- bardzo fajnie by było jakby udało się odtworzyć stan skilli na ten mecz ze stanu faktycznego taki jaki był w niedzielę. Zanotowane w tym tygodniu spadki mogą wpływać w końcowym rozrachunku na wynik spotkania. Uważam też, że dobrze by było przywrócić stan treningu tygodniowego z tego meczu - wiadomo, że każdy tydzień wiąże się z inną taktyką pod względem treningu tygodniowego i dobrze by to było odwzorować z niedzieli.

Wiadomości w tym wątku
RE: Błąd meczu WYCIĘTA SZPRYCHA vs Zdziwieni Kostrzyn - przez Forg1v - 08-08-2023, 19:02

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości