10-08-2023, 07:42 -
(09-08-2023, 08:24)GM_Kabat napisał(a):(08-08-2023, 20:50)Maciey napisał(a): Witam. Ja tylko odnośnie samego terminu, bo reszta tutaj konkretów wydaje się dosyć jasna. Rozumiem, że wszystkim pasuje termin z wyjątkiem naszej drużyny, bo połowa składu w sobotę od rana pracuje. Czy to jedyny możliwy termin? Zaraz się okaże, że cała ta gra z powtórką nie jest warta świeczki, bo przez nieobecność dostaniemy do 25 i tyle. I to nie z własnej winy, tylko błędu gry/serwera/niedopatrzenia adminów/błędnej decyzji adminów (wybierz dowolne).
Dodatkowo niektórzy jadą jeszcze w piątek grand prix i teraz jak mamy zadbać o sprzęt jadąc 4 dni pod rząd zawody, w tym jedne ponadprogramowe (czwartek Anglia, piątek GP, sobota i niedziela PL)? Gdyby był mecz odjechany w niedzielę normalnie, sprzęt byśmy sobie naprawili i byłby gotów na nowy tydzień. A tak oczywiście możemy konkretny silnik zostawić na powtórkę meczu, ale nie każdy dysponuje szerokim garażem i to trochę utrudnia sprawę.
Osobiście proponowałem powtórkę w niedzielę o 10:00 - obie ekipy jadą swoje mecze o 11:00 (o ile się nic nie zmieni). Kuba z jakichś względów woli sobotę, ale myślę, że to jest do dogadania. Możemy zrobić nawet mecz i rewanż w tym samym terminie, ale fajnie by było gdybyście się dogadali między sobą jaki termin będzie Wam najbardziej pasował.
Myślę, że możemy się dogadać żeby pasowało obu stronom, ale dajcie jakiś konkret. Jaki to ogólnie może być dzień tygodnia, żeby też Kubie pasowało.