Wątek do pytania o wszystko co związane ze SpeedwayHero. Pamiętajcie - nie ma głupich pytań! Macie jakieś wątpliwości, chcecie się dowiedzieć czegoś ogólnego, co może zainteresować także innych? To jest dobry wątek do takich pytań... byle na temat.
DPŚ jest od 1 sezonu tak?
a DPŚJ od drugiego??
bo w kalendarzu jest, że DPŚJ od 1 sezonu, a na czacie meczowym mi odpisales wczoraj Kabat, ze te zawody IMKJ nie liczą sie do kadry. To, które zawody beda w pierwszym sezonie?
Czy jeżeli tylko na jeden bieg w zawodach użyję jakiegoś sprzętu (opony, silnika) to po zakończeniu meczu wytrzymałość też zmniejszy się o jeden punkt?
(13-10-2020, 14:51)Graudenz napisał(a): DPŚ jest od 1 sezonu tak?
a DPŚJ od drugiego??
bo w kalendarzu jest, że DPŚJ od 1 sezonu, a na czacie meczowym mi odpisales wczoraj Kabat, ze te zawody IMKJ nie liczą sie do kadry. To, które zawody beda w pierwszym sezonie?
Obojetnie ile razy uzyjesz w meczu to zawsze spadnie tylko o 1. Nieistotne czy pojedziesz raz czy 5x na danej oponie to spadnie o 1 w. Ja sobie tak najprosciej tlumacze że (W)ytrzymalosc = ilosc meczów
(13-10-2020, 14:54)Lopez napisał(a): Czy jeżeli tylko na jeden bieg w zawodach użyję jakiegoś sprzętu (opony, silnika) to po zakończeniu meczu wytrzymałość też zmniejszy się o jeden punkt?
Dokładnie.
Możesz jechać 4 biegi na oponkach i zabierze 1W po zawodach, zrobisz jeden bieg na nich i również zabiera 1W
(13-10-2020, 14:51)Graudenz napisał(a): DPŚ jest od 1 sezonu tak?
a DPŚJ od drugiego??