Wg FAQ "Za AWANS do kolejnej rundy gracze są nagradzani Tokenami: 8 Tokenów minus ..." itd. Czy za ww zawody nie powinienem otrzymać wspomnianych tokenów?
W ustawieniach gracza, mam ustawiona taktyuke jako neutralna.
Nie wystawilem na dzisiaj sprzetu - nie bylo mnie na nim, wiecjak sadze, taktyka powinna byc rowniez domyslna.
niestety - ustawiona zostala superagresywna - przez co Forma poszla.... sie przejsc po miescie.
Chyba nie tak to powinno dzialac?
Jaki jest sens w ustawieniach gracza domyslny typ, skoro i tak zawsze sie ustawia super agres??
Natomiast jak ma się sprawa co do kadry reprezentacyjnej?
Czy gracze TOP5 IMK i IMKJ w tym sezonie biorą udział w powyższych turniejach?
Czy dopiero w sezonie 2 trzeba będzie znowu walczyć o TOP5, aby jeździć w kadrze?
Czy dobór nawierzchni w rundach 4-6 IMK i IMKJ dla Polski (do 256 graczy) jest losowy dla każdej rundy czy dla każdego turnieju w danej rundzie?
W tym sezonie wszystkie turnieje 4 rundy IMKJ były na grząskiej, 5 runda to twarda a finały normalna (dla IMK odpowiednio: normalna, twarda i grząska).
Jeśli nawierzchnia jest taka sama dla wszystkich zawodów w danej rundzie to pytanie kolejne: Czy w kolejnych sezonach będzie zmieniona kolejność nawierzchni (jak to miało miejsce w speedmageddonie) czy będzie znowu "losowanie" ?
Wróćmy do korzeni tak jak to było w SpS i za codzienne odczytanie FAQ można będzie przytulić np 50$ ,a za odczytanie FAQ od poniedziałku do piątku nagroda 1 token.
Zastanawiam się, czy nie ma w FAQ błędu nt. doboru zębatek, bo mamy tak, że:
siłowy ma zębatkę nr 12 na Grząską/SŁOŃCE
techniczny ma zębatkę nr 12 na Normalna/Chmura
startowiec ma zębatkę nr 12 na Twarda/SŁOŃCE
Czy nie powinno być tak, że siłowy ma zębatkę nr 12 na Grząska/Deszcz? Bo powtarza nam się zębatka nr 12 dla siłowego, na grząskiej w SŁOŃCU i dla startowca zębatka nr 12, na Twardej w SŁOŃCU.
Wydaje mi się, ze dla Siłowego powinny być zamienione zębatki tak, że na słońcu ma nr 16, a w deszczu nr 12.
P.S. Na pytanie, dlaczego tak uważam - odpowiadam, że wg obozów treningowych dla Siłowego trenujemy S i K, dla Technicznego trenujemy TJ i W, a dla Startowca trenujemy TS i R.