Zaloguj się bądź zarejestruj
Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Użytkownik

Hasło

Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 1 512
» Najnowszy użytkownik: makabaka
» Wątków na forum: 59 226
» Postów na forum: 65 199

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 485 użytkowników online.
» 1 Użytkownik(ów) | 480 Gość(i)
Bing, Google, Baidu, Applebot, CrackWarez

Ostatnie wątki
Thimeo Relay 10.73 (x64)
Forum: Błędy
Ostatni post: CrackWarez
mniej niż 1 minutę temu
» Odpowiedzi: 0
» Wyświetleń: 2
Texsender Pro 9.0
2 minut(y) temu
» Wyświetleń: 1
Stardock Start11 v2.6 Bet...
3 minut(y) temu
InstaBot Pro 7.3
4 minut(y) temu
Geekbench AI Corporate 1....
5 minut(y) temu
Disk Sorter 17.6.18
6 minut(y) temu
Diffchecker 6.7.2
7 minut(y) temu
DbVisualizer Pro 25.3.1 (...
8 minut(y) temu
Burp Suite Professional 2...
9 minut(y) temu
AntiPlagiarism.NET 4.153
11 minut(y) temu
» Wyświetleń: 0

Nieaktywny zawodnik szybszy od czolówki
Napisane przez: Hołdys - 24-12-2020, 21:42 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (1)

Dziś jechaliśmy mecz w lidze angielskiej James Bond Crew - Speedway Kinga. Zawodnik który jest nieaktywny ( na szaro bez flagi ) z biegu na bieg jechał coraz szybciej, jak to możliwe ??? Może to ktoś sprawdzić ?

Wydrukuj tę wiadomość

Gracz usunięty jest w składzie i punktuje :D
Napisane przez: bunge - 24-12-2020, 21:35 - Forum: Pytania - Odpowiedzi (26)

Witam,

Gracz jest zablokowany (czyżby kolejna aferka?) https://www.speedwayhero.com/profil-54158
a po 1 jedzie w składzie gości co już jest żartem ! 
Po 2 jak jedzie 0 0 3 3 2 
link do zawodów https://www.speedwayhero.com/live-845

Mimo, że osobiście mnie to nie dotyczy dostałem info od ziomali 

Proszę adminów o przyjrzenie się sprawie i wyjaśnienie jej jak najszybciej 
Co by było gdyby zawody gospodarze przegrali?

Wydrukuj tę wiadomość

Prezent Vip
Napisane przez: Nate. - 24-12-2020, 09:27 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Fajna sprawa z prezentem VIP i tokenami. Ale w Vipie jest błąd bo teraz wszystkim pokazuje, że mają aktywnego Vipa do 2021.01.03.

Załączone pliki Miniatury

Wydrukuj tę wiadomość

Sweden Team - szuka zawodników
Napisane przez: gepek - 22-12-2020, 21:14 - Forum: Lista Transferowa - SE - Brak odpowiedzi

Sweden Team od nowego sezonu poszukuje nowych sił na kolejny sezon. Nawierzchnia domowa grząska, 2 liga. Chętnych na prov zapraszam.

Wydrukuj tę wiadomość

Analiza
Napisane przez: monti - 20-12-2020, 12:53 - Forum: Pytania - Odpowiedzi (14)

Jak wygląda sytuacja z analizowaniem tych dwóch kont: 

ar2d2 (ID gracza: 335, SpS ID: 12941)
artion (ID gracza: 65, SpS ID: 6157) 

Bo to są za przeproszeniem jaja, że ten gracz wciąż się loguje do gry, a przecież pisał na priv 

Pisz sobie co chcesz ja mam wyjebane na forum i na administracja czlowieku 
 Nie widzisz ze nie gram od 3 tygodni?
Spierdlalaj ”

Dlaczego również to jedno konto pokazuje się w grze razy dwa na liście transferowej?

[attachment=56] 

Uważam, że w ostatnim czasie jakoś admini się wypalili w kwestii działań, czy to na forum czy w grze. Jeszcze patrząc 2 tygodnie wstecz - nie raz po kilka razy w ciągu dnia ktoś się pojawiał. Teraz na odpowiedź trzeba czekać nawet do kilkudziesięciu godzin Smile

Wydrukuj tę wiadomość

Obozy
Napisane przez: arkadio86 - 20-12-2020, 11:48 - Forum: Pytania - Odpowiedzi (22)

Witam gdzie znajdę wybór obozu ?
W postępie prac jest że został dodany

Wydrukuj tę wiadomość

Mecze o 22
Napisane przez: Cinek - 19-12-2020, 18:15 - Forum: Propozycje - Odpowiedzi (13)

Krótko i na temat :

Mecze o godzinie 22 to jest nieporozumienie i byłoby wspaniale gdyby ostatnie zawody dnia rozgrywane były max o 21. 

Proponuję strajk! W kupie siła! Obalmy mecze o 22!

Wydrukuj tę wiadomość

WYJAŚNIENIE MULTIKONT I OSZUSTÓW
Napisane przez: bunge - 18-12-2020, 23:43 - Forum: Archiwum - Odpowiedzi (2)

Czerwoni dostali ciekawą korespondencję od DANTESA podobno dotyczącą nieuczciwych graczy tak to pisał w wątku Maliny https://speedwayhero.com/forum/showthread.php?tid=234   cytuję: Na koniec dodam, że przejrzałem messengera od syna i widzę, że te osoby, które tutaj krzyczą „łapać złodzieja” też mają wiele na sumieniu. Niektórzy z nich przejeli konta po starszym bracie w SpSie, mieli też multikonta w SpSie i dogadywali się w SH w IMK jaką taktykę wybrać na przeciwnika, kiedy jeden z nich nie miał już szans być w pierwszej trójce (jeśli Admini będą zainteresowani, to służę screenami)
Bardzo proszę o upublicznienie tego, a nie napisanie ( o ile w ogóle byście napisali) że wszystko jest OK i każdy jest czysty !
Chcemy się zapoznać z tymi materiałami bo nie każdemu się uśmiecha grać z oszustami a z doświadczenia w SPSie wiemy, że jeźdizli różni gracze którzy kariery w grze nie powinni kontynuować

Wydrukuj tę wiadomość

Lider poszukuje zawodnika na już
Napisane przez: Malina_a - 18-12-2020, 20:02 - Forum: Lista Transferowa - EN - Odpowiedzi (2)

Witam,
Obecny lider rozgrywek 1 ligi angielskiej poszukuje gracza który do końca sezonu wspomoże nas w walce o awans. Kontakt w grze 
https://www.speedwayhero.com/profil

Wydrukuj tę wiadomość

MULTIKONTA - czyli temat na czasie
Napisane przez: Malina_a - 18-12-2020, 18:06 - Forum: Tematy ogólne SH - Odpowiedzi (82)

Witam,
Czuję wewnętrzną potrzebę, aby opowiedzieć Wam historię pewnej gry - gry która miała ambitnych, zaangażowanych i kreatywnych twórców. Pomysł na grę był strzałem w 10, jednak okazało się że jest w niej sporo niedopracowanych obszarów, które wymagają poprawki.  

Wprowadzenie do MULTIKONT :> 

Zacznę od tego że w FAQ wyraźnie pisze, że wszelkie multikonta są zabronione. Określa to także jednoznacznie regulamin. Mimo tych reguł multikonta wciąż są tu na porządku dziennym (o czym ordynarnie napisał nam już dawno Maveral na forum SPS) i tak naprawdę walka z nimi jest praktycznie do dziś zerowa. Skąd wnioski?

O Edmundzie, dantesie czy jak mu tam pisałem adminom już po 3 kolejkach gry. Miałem screena z rozmowy, w której wprost mówi, że korzysta z jego konta (screen w zał.). Efekt był taki że admini nie chcieli nawet tego screena zobaczyć, za to odpisali że w IP jest wszystko w porządku. Serio? W IP? To właśnie tak sprawdzacie wszystkie MULTIKONTA?

[attachment=52][attachment=53]

Na rzeczonego gracza zbierałem jednak materiał, bo widziałem że ewidentnie sobie pomaga w zawodach indywidualnych. W jaki sposób? Edmund nie tylko nie wygrał żadnego biegu z dantesem w walce o indywidualne puchary, ale zabierał też punkty głównym konkurentom dantesa, często notując w tych biegach swoje najlepsze czasy dnia (screeny w zał.). Przypadek? Myślę, że fakt iż zainteresowany usunął swoje konto mówi sam za siebie.

[attachment=54]

Nie mam gracza w drużynie? Trudno, wole jechać już w 5 osób niż z oszustem. Mam tylko nadzieje że temat nie zostanie zamieciony pod dywan, bo nie wyobrażam sobie by Edmund nie dostał bana. 

Chciałbym jeszcze skierować pytanie do ludzi, którzy przyjęli tu na forum postawę broniącą oszustów, przyzwalającą na oszustwa. Czy gra na nierównych zasadach sprawia Wam przyjemność? Czy nie denerwuje Was fakt, że jesteście ordynarnie na każdym kroku "dymani"?

Na koniec jeszcze chcę zgłosić adminom pewną propozycję do rozważenia. Myślę, że multikont możnaby z powodzeniem uniknąć, jeśli rejestrację trzebaby było przeprowadzić z potwierdzeniem tożsamości itp., tak jak się to odbywa na jakichś bukmacherkach czy innych stronkach. Wiem, że to pewnie kwestia niełatwa do zrealizowania, ale uważam, że byłaby skuteczna. To tylko luźny pomysł żeby zorganizować coś tego typu, bo niestety, ale weryfikacja po IP jest co najwyżej śmieszna.

Wydrukuj tę wiadomość