MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Wersja do druku +- SpeedwayHero - forum (https://speedwayhero.com/forum) +-- Dział: Forum Główne (https://speedwayhero.com/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Tematy ogólne SH (https://speedwayhero.com/forum/forumdisplay.php?fid=44) +--- Wątek: MULTIKONTA - czyli temat na czasie (/showthread.php?tid=234) |
RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Kapusta - 18-12-2020 Nie umisz nagrac video ze synek czy wujek gra z toba ..i zamkac wszytkim jape no to co ja ci poradze Idz z bogiem elo. RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - bunge - 18-12-2020 (18-12-2020, 21:37)dantes205 napisał(a): Dobry wieczór. Przeczytałem chyba wszystkie zarzuty dot. mnie i postaram się wyjaśnić, jak to wygląda z mojego punktu widzenia, bo Administratorzy nie garną się, żeby wyjaśnić sprawę.. EdmundD, to mój syn, o czym pisałem kilku osobom w grze (Malina wkleiłeś wycinek mojej rozmowy z bunge na messengerze, w tekscie, że znam hasło do konta Edmunda chodziło mi o to, że kontroluje co mój syn robi, gdzie się loguje, itp. np. wszystko co ogląda na Youtube, przychodzi mi na maila, niestety ale takie czasy) . Nie ingerowałem w jego konto, prowadził je samodzielnie, ale pomagaliśmy sobie w niektórych zawodach, tak jak ja pomagałem innym zawodnikom w zawodach ustawiając pasyw albo agresyw (tutaj może kilku graczy to potwierdzi, jeśli to przeczytają). Ktoś napisał, że Edmund Dantes łączy się w całość, więc dobrze to rozkminił, „Hrabia MC”, to moja ulubiona książka, mój syn ma na imię Edmund (kilka osób może uważać, że go tym imieniem skrzywdziłem, ale on nie ma z tym problemu). Konto usunąłem, tylko z tego powodu, że Administracja niezareagowała na moje zgłoszenie dot. obraźliwych treści pod moim adresem. Na koniec dodam, że przejrzałem messengera od syna i widzę, że te osoby, które tutaj krzyczą „łapać złodzieja” też mają wiele na sumieniu. Niektórzy z nich przejeli konta po starszym bracie w SpSie, mieli też multikonta w SpSie i dogadywali się w SH w IMK jaką taktykę wybrać na przeciwnika, kiedy jeden z nich nie miał już szans być w pierwszej trójce (jeśli Admini będą zainteresowani, to służę screenami). Jeśli chcecie zbanować konto Edmunda, to nikt płakał nie będzie, dzisiejsza młodzież woli Fortnite i CS’a. Pozdrawiam i zyczę zdrowych i Wesołych świąt.dantes Ty jesteś zdrowych zmysłów ? Przyznajesz się że sobie pomagaliście ale mi jedziesz że nie przegadasz i że jesteście czyści dzięki tej pomocy Edmunda zdobyłeś medale a on odbierał pkt innym dalej chcesz mi udowadniać że jesteście niewinni ? Kapusta nagrać filmik ja też założę jutro nowe konto poproszę kochankę żebyśmy nagrali filmik że konto jest jej i co uwierzysz RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Kapusta - 18-12-2020 No to nie wiem jak moze udowodnic ze gra z synem..jak sie boi chociaz zrobic to on moze syna nie ma.. Ja jade do mcdonalda kupic komus frytki? Misiaczku dziekuje za plusika ktorego mi dales za reputscje ..i idz z bogiem .. RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - dantes205 - 18-12-2020 No tak bunge, pomagaliśmy sobie, tak jak pomagaliśmy sobie w SpSie z innymi graczami, tutaj też pomagamy sobie z innymi graczami, żeby gracz X z mojej drużyny awansował dalej. Jeśli to jest złamanie regulaminu, to jestem winny. P.S. Może zróbmy ankietę-winny czy niewinny i kończmy temat, bo od jutra mnie tu nie ma. RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - bunge - 18-12-2020 (18-12-2020, 23:40)dantes205 napisał(a): No tak bunge, pomagaliśmy sobie, tak jak pomagaliśmy sobie w SpSie z innymi graczami, tutaj też pomagamy sobie z innymi graczami, żeby gracz X z mojej drużyny awansował dalej. Jeśli to jest złamanie regulaminu, to jestem winny. skoro TY problemu nie widzisz (dzięki temu masz 2 medale) to gratuluję i szczyć się tymi medalami tylko się nimi nie udław RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - dantes205 - 18-12-2020 Ale przed kim mam się nimi "szczycić"? Usunąłem konto w grze. I tym miłym akcentem rozumiem, że kończymy? RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Retrac - 18-12-2020 (18-12-2020, 23:17)dantes205 napisał(a):Miał 2pkt straty do GPC(18-12-2020, 23:13)Retrac napisał(a): A dlaczego Edmund nie chciał awansować do GPC? RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Kapusta - 19-12-2020 Dowidzenia dantes .milo bylo sie scigac razem .. Dobze ze odszedles a oszukac przeznaczenie poczuje ten bol gdzie nie mozna nikogo dodawac I mam nadzieje ze sie pozbeda zlota w tym sezobie.. Pozdrawiam... RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - bunge - 19-12-2020 (19-12-2020, 00:01)Kapusta napisał(a): Dowidzenia dantes .milo bylo sie scigac razem .. w 5 sobie spokojnie poradzimy bój się nadchodzimy RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Kapusta - 19-12-2020 No mozliwe mozliwe ale ostatnio on zrobil 12 pt .mimo wszytko bedzie wam go brakowac. |