MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Wersja do druku +- SpeedwayHero - forum (https://speedwayhero.com/forum) +-- Dział: Forum Główne (https://speedwayhero.com/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Tematy ogólne SH (https://speedwayhero.com/forum/forumdisplay.php?fid=44) +--- Wątek: MULTIKONTA - czyli temat na czasie (/showthread.php?tid=234) |
RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Kapusta - 20-12-2020 Przedewszytkim czy to byl multikonto czy nie to juz nikogo tak naprawde nie obchodzi bo konta zostaly usuniete i jak sa konta usuniete to nic nie mozna sprawdzic ..administracja nie ma prawa srawdzania czyjegos konta po jego usunieciu.. Szczegolnie ze uzutkownik nie korzysta juz z servisu. RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - dantes205 - 20-12-2020 Dzień dobry. Nie zgadzam się zym, że miałem multi. Jestem cały czas do dyspozycji Administracji i tylko Administracji, żeby mogli wyjasnic ta sprawę i wydać werdykt, bo na razie werdykt wydali gracze. Jeśli mają jakieś pytania, to odpowiem na nie, nawet po świętach, kontakt do mnie podałem na pw. Pozdrawiam. RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - bunge - 20-12-2020 (18-12-2020, 23:40)dantes205 napisał(a): No tak bunge, pomagaliśmy sobie, tak jak pomagaliśmy sobie w SpSie z innymi graczami, tutaj też pomagamy sobie z innymi graczami, żeby gracz X z mojej drużyny awansował dalej. Jeśli to jest złamanie regulaminu, to jestem winny. Pinokio sprawdź nos RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - bunge - 21-12-2020 Dlaczego różnią się te wpisy o usunięciu kont dantesa i Edmunda ? RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - GM_Kabat - 21-12-2020 Zgaduję bo nie mam możliwości sprawdzenia teraz - kolejność? Jeden opuścił klub i usunął konto, drugi usunął konto iw efekcie został z klubu usunięty? RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Kapusta - 21-12-2020 usunol konto jeszcze bedac w druzynie czyli pewnie z nikim sie nie porzegnal i woogole i jest napisane ze zklikwidowal konto i go wywala a w 2 wyszeld z druzyny i potem usunol konto czyli grzecznie napisal ze opuszcza druzyne i konczy grac RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Graudenz - 05-02-2021 Prosze o sprawdzenie konta: 55126 oraz jego powiązań z kontami z drużyny ID klubu: 1086 W skrócie: Zawodnik zaklada konto 16.11. 2 grudnia zostaje juz usuniety za brak logowań, a nastepnie zjawia sie dzień! po zamknieciu okna transferowego 29.01 i wchodzi na gre doslownie na minute, zapchać luke po Bocie i juz wiecej sie nie loguje. 2h przed zamknieciem okna transferowego konto zaklada narzeczona gracza id:58 i dolacza do nich zapychajac drugą luke po bocie. Ciekawe czy chociaz dojedzie do konca sezonu p.s tak, wiem. Jestem hipokrytą, oszustem zglaszajacym oszustwa buziaki RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - HeMan - 06-02-2021 bo tak jest jak się nie panuje nad grą RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - Przemek85 - 06-02-2021 na kazdym kroku nieuczciwi gracze. Co to za radość wygrywać na oszustwach. To oszukiwanie samego siebie. Można tylko współczuć takim ludziom. RE: MULTIKONTA - czyli temat na czasie - HeMan - 06-02-2021 (05-02-2021, 17:26)Graudenz napisał(a): Prosze o sprawdzenie konta: 55126 oraz jego powiązań z kontami z drużyny ID klubu: 1086 taaki kluczowy gracz to musi być MEGA uczciwy Zobaczysz że gówno z tego będzie. Jak zaczęli kazać pisać w tematach nie na SB nikt poza Arkiem tu nie zagląda. |