17-11-2020, 17:33 -
Wg mnie PO odpadaja. Skoro pieniadze lezą na torze, to sezon musi byc równy dla wszystkich. Tak, na koniec sezonu zasadniczego utworzą sie dwie czwrórki. Druzyne z miejsca nr 4 czeka 6 kolejnych meczy z TOP 3 ligi (przyszlymi medalistami) gdzie o kase bedzie bardzo trudno, a taka druzyna z 5 miejsca bedzie klepać kasiorke 6 meczy na spadkowiczach i rozbitych druzynach Zaczną sie kombinacje pod koniec sezonu, jak będąc czwartym, spaść na piate, żeby sobie zarobić , bo szans na medal i tak nie mamy. Zacznie sie odpuszczanie meczów i wypaczanie wyników calej ligi.
Duze pkty, male pkty, a moze pozniej liczba wygranych biegów, w bezposrednim pojedynku obu zainteresowanych druzyn?
Chociaz ja bym byl za tym bezposrednim pojedynkiem po prostu. Kto na kim zrobi bonusa jest wyzej w tabeli, a jak dwumecz na remis to policzyc trjoki, a dopiero pozniej moze jakis ranking
Duze pkty, male pkty, a moze pozniej liczba wygranych biegów, w bezposrednim pojedynku obu zainteresowanych druzyn?
Chociaz ja bym byl za tym bezposrednim pojedynkiem po prostu. Kto na kim zrobi bonusa jest wyzej w tabeli, a jak dwumecz na remis to policzyc trjoki, a dopiero pozniej moze jakis ranking
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2020, 17:38 przez Graudenz.