14-06-2021, 16:51 -
(13-06-2021, 22:20)kargulkssg1947 napisał(a): Tak sobie czytam wasze posty i jestem mega rozbawiony .Silnik zły zmiany złe wszystko złe....Ale czy jadąc 2 pierwsze sezony gdy ta sama grupa ludzi wygrywa już od początku 1 sezonu to cała reszta graczy płakała???? Nie!!! Każdy jechał trenował i bawił się grą ale nagle zmiany i mam wrażenie ze płacz nie ustanie puki te same grajki co zawsze nie zaczną wygrywać. A pisanie o tym że po sezonie gdy tak nadal będzie dużo graczy da sobie spokój moja odpowiedz brzmi następująco...nie płakać napić się mleka i krzyż na drogę
Jest to grupa płacząca i zakrzykująca od początku SpSa

Z tym krzyżem to nie miej złudzeń, ja już od kilku sezonów z utęsknieniem czekam, aż chociaż jednemu cudem wydmuszki zmienią się w cohones i spełni swą obietnicę o odejściu

(14-06-2021, 16:40)GM_Kabat napisał(a): O! Bardzo merytoryczne argumenty, Cobra. Naprawdę szacun za umiejętność dyskutowania.
@Malina_a
Ja też tak zrozumiałem bunge i JEŚLI cokolwiek w tym kierunku zrobimy, to na pewno nie "zaczynajcie od zera" tylko właśnie "rozłóżcie to co macie".
No JEŚLI tak zrobicie, to każdemu nowemu graczowi musicie dać od razu sumę 48 i żeby też mógł sobie rozłożyć

Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2021, 16:56 przez Asteck666.