A skąd macie pewność, że siedzą cicho? Może skontaktowali się z adminami poprzez wiadomość prywatną. Jakbyście nie zauważyli to forum umarło i pisanie tu czegokolwiek mija się z celem, no może po za listą transferową
Jak o co o uczciwość coniektórych graczy doskonale wiedzą że wzieli nagrode za drugie miejsce pomimo że maja trzecie ale niestety siedzą cicho. A przecież to jest błąd .
najtrudniejszy dostęp jest do adminów. Wszelkie uwagi, błędy są zwyczajnie świecie olewane. Kony nie 150 zł a 165 zł . Gra nie oferuje NIC. Ciekawsza była SpS. A wystarczyło wprowadzić parę nowinek i grać dalej
Szukam klubu na kolejny sezon w lidze angielskiej najlepiej 1 liga ewentualnie 2 liga mój nick ambicioso (ID gracza: 55803, SpS ID: 0) https://www.speedwayhero.com/profil
6 zawodników z GP + 10 z GPC, wypadł zawodnik z GP to jego miejsce zajął kolejny uprawiony z cyklu, gdyby wypadł zawodnik z GPC nominowany były kolejny z tych zawodów, to chyba dość jasne kryteria?
Sebalack jak dla mnie to dziwna sprawa z tym przyznaniem jazdy w GP Według mnie jeśli ktoś z stałych uczestników likwiduje konto to powinien dostać dziką kartę gracz z 11 miejsca w GPC a nie zawodnik który z tego GP wyleciał . Ale jak widać Administracja znowu ma swoje filozofię gry . jak tak dalej będzie to za chwilę nie będzie miał kto grać
jak to jest że po usunięciu konta gracza czy też graczy którzy byli zawodnikami GP dokoptuje się kolejnego z cyklu a nie z finału GPC? kolejnego pod kreską mam na myśli który był 11 ! pytanie warto o to walczyć będąc niejako rezerwowym i licząc że któryś się utrzyma biorący udział w eliminacjach i jednocześnie zawodnik GP i wskoczy się jako kolejny z finału ?
Klub Ipswich Witches Liga: 2, group 1, Angielska, poszukuje 1 zawodnika, na już, jeżeli ktoś zainteresowany zachęcam do złożenia swojego podania ( CV )
Mamy podwyżkę za VIP i tokeny, natomiast po zmianie właściciela w grze nic się nie dzieje - oprócz rezygnacji kolejnych graczy, forum umiera SHNews miało być reaktywowane i nic...
tylko moje sranie mialo sens , bo gra po 2 sezonach byla wywrocona o 180 stopni w dodatku bylo poparte argumentami i wyliczeniami. a ty sie srasz dla samego srania od spsa. Jeszcze nigdy nie napisales nic madrego na grze. Nigdy. Nic.
Czerwoni ogarnijcie juz w koncu temat platnosci pay pal . Niedlugo vip sie skonczy. W miejsce gdzie poslac jak przedtem wskakuje moj adress. Sam sobie nie posle
wymieniłbym tu jeszcze paru graczy ale szkoda mi klawiatury nie Asteck . Najgorzej jest głowę zawracać a potem nawet nie napisać że nie jestem zainteresowany czy wybraliśmy kogoś innego. Jak się tak załatwia sprawy postępuje