Co z tymi ścieżkami? Bo miało to niby fajnie hulać od 2 sezonu.
Z tego co można zauważyć na dzień dzisiejszy to nic nadzwyczajnego się nie zmieniło w tych różnicach czasowych pomiędzy - trafiona / nietrafiona
Może warto rozważyć zmianę godziny GP od przyszłego sezonu. 18.00 w piątek znowu zabije rywalizację. Jeśli GP ma odbudować prestiż to niech będzie jazda na 100 proc o 21.00 jak w DPŚ. 18.00 w piątek to godzina kiedy biega się jeszcze z dzieckiem na zajęcia, albo jedzie na zakupy itd. Wieczorem można spokojnie usiąść do gry i jechać na maxa, a nie pykać ukradkiem z telefonu między jednym a drugim zajęciem. Ja wiem, że "problem" ma tylko 16 graczy, ale potem znowu będzie płacz, że po 2 turniejach walczy 10 graczy, a reszta jedzie na klubowym. Ostatnie dwa sezony jechałem w GP i wiem o czym pisze. Godzina 18.00 w piątek jest do niczego. Oczywiście możecie mi odpowiedzieć, ze jest lepsza niż 16.00, ale to chyba nie o to chodzi.
Jest szansa, aby klasyfikacja generalna IMK i IMKJ aktualizowała się co bieg?
Fajnie byłoby na bieżąco monitorować sytuacja, a tak pozostaje nam liczenie na wlasną rekę
.......... Bardzo prosze otworzyc liste trasferowa i ja zablokowac na miesac przed barazami.
2 sezon i ciagle gracze usuwaja konta albo sa zablokowani nie wiadomo co sie z nimi dzieje
i pozniej cala druzyna musi cierpiec
ja nie chcem jezdzic w takiej druzynie gdzie nic nie moge zrobic bo gracze sa usuwani albo odchodza
a ja mam sie kisic w druzynie i jezdzic z botem
nie zmuszajcie mnie robic multikonta z biedronki
albo jak juz usuwacie albo blokujecie konta to to robcie przed sezonem a nie kiedy lista transferowa jest zamknieta
2 tygodnie temu spadla mi forma do 10 .pisze ze opuscilem klub 24.01 4 minuty po polnocy
i tydzien temu forma znowu mi spadla.
teraz czy to byl blad ze forma mi spadla 2 tygodnie temu jak jeszcze kazdy mial 25
i po co ja zaplacilem trenerowi jak tak czy siak spadlo tak jak mialo byc do 10
a w trafsrefach mi pisze ze opuscilem klub 2021-01-25 15:08:59 Liga Szwedzka
na moim profilu tez pisze ze w 2 sezonie opusciklem klub Zawodnik Kapusta opuścił klub FC Surströmming.