Ok, to nie wiedziałem. Myślałem, że na klubowym w ogóle nie ma literek. Czyli kontuzja zależy od ilości energii, a pozostałe literki (d, t, itp ) zależą od silnika, czy jak to jest?
a co ma klubowy do kontuzji? przeciez to nie idzie w parze i mozna miec kontuzje na klubowym, bo kontuzja nie idzie z tych % defektowych. np jezeli masz Lekarza 0 i pojedziesz klubowy agresja to w drugim biegu juz masz 1% szansy na kontuzje. Czytajcie FAQ Lekarz/Kontuzje skad one sie biorą
Oby sie nie okazalo, ze zawody SK iBK mialy sie nie odbyc. Zle sie dzieje, najpierw bledy z lisowaniem IMSJ, potem zabrane nagrody za IMKJ, teraz bledy ze SK. W mojej grupie SK gracz napisal na czacie, ze mial kontuzje na silniku klubowym, na ktorym nie powinny wpadac zadne litwrki
bez znaczenia czy miały się dobyć czy nie, odbyły się niektórzy coś wydali na sprzęt , a teraz ma być zabrana nagroda. To rozumując w ten sposób za zwody imk Polska powinny być 4 razy lepiej płatne niż inne kraje, bo jest 4 razy trudniej
Nie chodzi mi o moje literki. W jednym meczu jeden zespół znikąd ma 3 litery a drugi zerowo. Akurat mecz do jednej bramki ale czasem jest że litery mocno decydują o wyniku.
Czesc. Mam pytanie, bo moze czegos nie wiem albo nie rozumiem, ale jak to jest, ze jest gracz, ktory zalozyl konto w czerwcu 2021r. i startuje w IMKJ, ale nie ma go w IMK?
Tak zgadza się. Od samego początku rekompensata za cały sezon to śmiech za sali. Choć od któregoś sezonu jest kasa za podpis więc większość siedzi cicho
Napisałem drużynie jak jechałem na PW, tak czy siak nie tylko mnie wtedy objechał bo Sypka również, a jednak zębatka powinna mieć większe znaczenie, mi nawet energetyk nie pomógł Ale już mniejsza bo znudziło mu się granie z tego co widzę, no chyba, że wróci na IMK w nowym sezonie
fajnie by było jakby Tomicek sam ujawnił z jakimi parametrami wówczas jechał (może bez konkretnych skilli), bo może to by pokazało jak można sobie samemu w kolano strzelić
ale mial kilkanaście oczek pogody wiecej czym pokryl strate zlej zebatki i kilkadziest m/s szybszy motor czym pokryl różnice energii, ile można tłumaczyć